Menuer​

Selskabsmenuer​

Skal du holde selskab? Så kig her! Min Kok Event har lavet et par forslag til selskabsmenuer. Vælg den du bedst kan lide, bland nedenstående retter og skab din egen menu eller kontakt os, hvis du har andre ønsker.​

​Vores menuer ligger alle i et prisleje mellem 225,- til 325,- for den samlede fest:

  • Velkomst - drinks/ snack
  • Menu i 3 til 5 dele
    • Forret

    • Hovedret

    • Dessert

    • Buffet

    • Ostebord

  • Kaffe og kage
  • Natmad
  • Hjælpere / Tjenere
  • Kokke
  • Udstyr
  • Hjælp til valg af lokation
  • Sammensætning af menuen

Menu 1​

Velkomstdrink med jordbær

Tapas af 7 dele:​

2 x pølse, 1 x skinke og 1x okse, aioli, basilikumpesto og soltørret tomatpesto.

Hertil friskbagt brød og rosévin​

​Buffet

  • Langtidsstegt oksefilet på frisk ratatouille
  • Paprikamarineret kalkunbryst på olivenkartofler
  • Langtidsstegt lammekølle på skovbund
  • Syrlig råkostsalat med sprødt og sødt
  • Grøn efterårssalat med sæsonens råvarer
  • Grillet kyllingesalat med rodfrugter
  • Hertil friskbagt brød, pesto og rødvin

Menu 2

​Forretter:​

  • Varmrøget laksemousse på sprød toast
  • Fransk løgsuppe med chiliristede løgringe
  • Nøddepaneret fiskefileter med hjemmerørt remoulade
  • Røget dyrekølle med æggestand og bær


Til alle forretter serveres sprøde salater, lyst og mørkt brød samt smør.

Hovedretter:​

  • Paprikamarineret kalkun
  • Lam på en ny måde
  • Helstegt svinekølle med et twist af Spanien
  • Rosastegt kalv på sauté af skovbund

​Tilbehør til hovedretten:​

  • 2 slags kartofler
  • 3 slags salater: pasta-, kartoffel- og årstidens grønne salat
  • 2 slags sauce
  • Foccacia brød

Desserter:​​

  • Æblekage med et twist
  • Fromage, som mor ikke laver den
  • Fransk ostebord med årstidens frugter

Natmad:​​

  • Hotdogs med det hele

3 retters menu, portionsanrettet:

​Forret:

Råmarineret torskecarpaccio på bund af små sprøde salater med syltede citrusfrugter, toppet med krabbe og tigerrejer samt kørvelolie

En skyller* af lys wintercoat øl fra Sabro

*En skyller/granité er en slags sorbet, som serveres som en lille forfriskende mellemret for at rense smagsløgene.​

​Hovedret:

Tournedos af oksefilet fra kildegården i Mariager marineret i whisky og honning med krydderurter. Hertil sommerens sprøde grøntsager vendt i smør og nye kogte kartofler med frisk dild samt okseglace

Mellemret:

Friteret gedeost med kirsebærcreme

Dessert:

Lun jordbærtærte med gul vaniljeis og et glas frisk kold mælk fra et lokalt landbrug

Følg os på facebook for nyheder og gode tilbud​

Firma

MinKok Event og Eventkøkken

Rodelundsvej 13A, 

8660 RY 


Tlf.: +45 22 26 10 56

Mail: event@minkok.dk

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt