Paninibrød For Hjemmebageren

​Fordej til panini:

  • 3g frisk Gær
  • 12g Durummel
  • 36g Fuldkorns hvedemel
  • 12g Fuldkorns rugmel
  • 9g Skårne rugkerner
  • 30g Hvedemel
  • 3 dl Vand

Bland det hele, og lad det stå natten over på køl.

Tip: Fordejen kan holde sig 1-2 måneder på køl.

Panini:

  • 1 dl Fordej
  • 6 dl Vand
  • 300g Durummel
  • 540g Hvedemel
  • 28g Fint salt
  • ​(ekstra kerner og malt kan tilsættes efter smag og behag)

​Alt undtagen salt æltes på maskinen til dejen er samlet og ”slår” op af kanterne/siderne (ved mellemhastighed tager det mindst 20 minutter til dejen falder sammen).

Salten tilsættes og æltes i (ved mellemhastighed tager det mindst 10 minutter).

Dejen lægges i en stor beholder og stilles på køkkenbordet til dagen efter eller sættes på køl, og tages ud dagen før brug.

Tip: Dejen kan holde sig max 5 dage på køl.

Dejen væltes ud på bordet, drysses med durum, eller det man har lyst til, og skæres ud.

Brødene bages ved 225 grader i ca. 16 minutter. Vend brødet på hovedet og bag det 5 minutter mere.

Tip: Brødet kan fryses og opvarmes ved at skylle brødet under vandhanen, og så bage det ved 160 grader i ca. 16 minutter

Følg os på facebook for nyheder og gode tilbud​

Firma

MinKok Event og Eventkøkken

Rodelundsvej 13A, 

8660 RY 


Tlf.: +45 22 26 10 56

Mail: event@minkok.dk

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt