Konfirmationsmenuer

Min Kok Event har lavet et par menuforslag til forårets konfirmationer. 

Sammensæt selv din yndlingsmenu blandt nedenstående retter eller kontakt os, hvis du har andre ønsker.​

​Forretter

  • Hele jomfruhummere på skaldyrssalat med vagtelæg og dildvinaigrette
  • Jomfruhummerhaler, rejer og krebs på sprød salat med citronspringer samt rød dressing

Hovedretter

  • Rosastegt kalveculotte på skovbund, sommerens første babygrønt og kartoffeltårn samt sauce
  • Rosastegt kalveculotte med årets sidste rodfrugter, svampe-timbale og kartoffelkage samt sauce

​Desserter

  • Marmormousse på chrispy bund med hvid ganache
  • Chokolademousse I glas med appelsinskiver og flødeskum samt syrlige chips

Natmad

  • Cremet karrysuppe med ris og kylling
  • Hotdogs med det hele – 2 til hver

Eksempel på en konfirmationsmenu

​Konfirmation d. 13. maj 2017 for Jens

Afholdes: Hjemme.

Far: Tore  /  Mor: Jane

Kuverter

Pt. 40 voksne og 3 børn under 10 år og 7 unge til børn menu.

Dagen

10:00 Kirken start - 11:30 Gæster kommer - 12:15 Til bords

Velkomstmenu ved gæsternes ankomst.:

​Pink limonade med hvidvin og frosten jordbær, hertil 3 slags kanapeer,

Tun og nutella, Dyrekølle med pickles, Fransk brie med rødkål

Menu er i to dele; forret og buffet.

​Forretter

Voksen:

Tapas tallerken med serrano skinke og basilikum pesto, laksemousse med artiskok creme og 5 slags små tapas pølser. Hertil serveres friskbagt brød.

Børn:

Minnie pizza, Lamme spryd, Kylling spyd, Tzatziki, Pimentcreme og Grønsagers stave

Buffet

  • Langtidsstegt lammecuvette med flødekartofler og frisk ratatouille
  • Helstegt benskinke med chorizo og kanel samt små kartofler stegt med rødløg, feta, oliven og soltørrede tomater
  • Tapernaderne fra forretten kører videre under hovedretten
  • Syrlig melonsalat med basilikum og rødløg på små salater
  • Sommersalat af grønne asparges, sukkerærter, jordbær, baby mix, 3 krydderurter
  • 2 slags panini brød
  • Aioli sættes på bordet som smørelse til brødet

Andet:

  • Kokken står og skærer ved buffeten.
  • 2 hjælpere hyret af kunden er til stede hele dagen.
  • Pris for kok under middagen kr. 325,- pr. time.
  • Pris for kokke hjælper under middagen kr. 265,- pr. time.
  • (aflønnes fra start forret til der er ryddet væk efter hovedretten).
  • Vi opstiller et telt/pavillon 3x3M bag huset, med vores grill og lagerting.
  • 2-3 klap bord
  • Unox ovn
  • 31cm tallerkener til forret inkl. opvask pris/stk. kr. 5,-
  • 8 stk. borde, bænke sæt, 8 mands kr. 42,- pr. sæt.
  • Borde og bænke er bestilt til levering onsdag den. 10. maj 2017.

Kuvertpris:

kr. 245,- samme pris for alle.

​​

Et depositum på kr. 7.000,- indbetales senest 5. marts 2017 på Min Kok Event ApS konto - Danske Bank

Det endelige beløb, som afhænger af slutantal deltagere og færdig aftale opdateres på kontrakten 15. april 2017 efter møde med kunden.

Rest beløbet opgøres og faktureres senest 8 dage efter arrangementet.

Ved aflysning efter 15. marts 2017 refunderes depositum ikke.

Konfirmation d. 27. april 2018 Rose

Afholdes: Bavnehøj Skole 

Pt. 40 voksne og 3 børn under 10 år og 7 unge til børn menu.

Kuverter

Pt. Minimum 20 Voksen & 0 Børn mellem 3-10 år.

Inviteret 40+​

Dagen

11:00 Kirken start - 13:00 Gæster kommer - 13:30 Til bords

Velkomstmenu ved gæsternes ankomst.:

Velkomstdrink (kunden medbringer selv)

Brødstave med dip.

Menuen er i 3 dele; Forret, buffet og dessert.


​Forretter

Tapas platte med 7 del.

lille tartelet m. høns i asp, Serranoskinke, HJ. Bresaola, skind stegt laks.

Aioli, basilikum pesto, Piment cream, frisk bagt brød

Buffet

  • 5 slags Grill kød. Langtidsstegt oksesteg, Paprika kalkun med bacon, Helstegt benskinke, Hot wings og mammas old Ribs
  • Små kartofler stegt med rødløg, krydderurter og soltørret tomat
  • Let bagt cherrytomater med samsø salt og peber mix
  • Frisk kartoffelsalat med hytteost, radiser og ramsløg
  • Nordisk Coleslaw med rødkål og creme fraiche dressing
  • Grøn salat med spire, sukkerærter, jordbær, baby mix, 3 krydderurter og sprødstegt ostebrød
  • ​Dip fra forretten køre vider plus tzatziki og soltørret tomat pesto
  • ​Frisk bagt brød

Dessert

Rørt ice cream med chocolate chip cookies serveret med frisk frugt.

Kaffe og kage er medbragt af kunde, Min Kok Event anretter på et buffet bord.

Natmad

Karry suppe med kylling og ris serveret med sødmælks brød og chutney. (Mulligatawny )

​​

Andet:

  • Kokken står og skærer ved buffeten og fortæller samt besvare spørgsmål.

  • Drikkevarer står I selv for, Min Kok Event ApS kan hjælpe, hvis dette ønskes.

  • Hjælpere / Tjener - hyret af kunden - er til stede hele dagen til at server, vaske op og gå-til-hånde.

  • Min Kok Event medbringer en køkken-hjælper som aflønnes af kunden.

Kuvertpris

Pris for kok på stedet kr. 325,- pr. time.

Pris for køkken-hjælper på stedet kr. 200,- pr. time

Kuvertpris kr. 299,-

​​

NB. Min Kok Event kan medbringer varmeplade til maden i salen. pris kr. 500,-.

Et depositum på kr. 4.000,- indbetales senest 1. december 2017 på Min Kok Event konto

Danske Bank

Det endelige beløb, som afhænger af slutantal deltagere og færdig aftale, opdateres på kontrakten 1. april 2018 efter møde med kunden.

Restbeløbet opgøres og faktureres senest 8 dage efter arrangementet.

Ved aflysning efter 1. marts 2018 refunderes depositum ikke.

Følg os på facebook for nyheder og gode tilbud​

Firma

MinKok Event og Eventkøkken

Rodelundsvej 13A, 

8660 RY 


Tlf.: +45 22 26 10 56

Mail: event@minkok.dk

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt