Klassisk menu

Forret

Til alle forretter er serveres friskbagt flutes

  • Klar suppe med boller
  • Rejecocktail
  • Tunmousse rejer og dild
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Hønsesalat på ananas

Hovedret

  • Kogt torsk med hvide kartofler og sennepssovs. Hertil rødbeder, æg, løg og kappers
  • Paprikakalkun med hasselback kartofler og paprikasovs med bacon
  • Grydestegt kylling med hvide kartofler og skysovs, samt agurksalat
  • Glaseret hamburgerryg med grønærter og gulerødder, samt flødekartofler
  • Mørbradgryde med ris og pommes frites
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med brassede kartofler og grønærter

  • Kalv stegt som vildt med hvide og brune kartofler, vildtsovs og waldorfsalat

  • Gammeldags oksesteg med hvide kartoftler og brun sovs

Dessert

  • ​Pære belle Helene
  • Islagkage med syltet frugt
  • Pandekager med is, sukker og syltetøj
  • 3 gange chokolade mousse med flødeskum og hasselnødder
  • Isbombe af vaniljeparfait med mokkacreme

Kaffe og kage

  • Rubinstein

  • Bedstefar med skæg

  • Drømmekage

  • Klassisk chokoladekage

Natmad

  • Karrysuppe med ris og kylling
  • Biksemad med kød fra hovedrettet
  • Landgangsbrød
  • Hotdogs

Pris

Klassiske retter starter ​fra 88,- pr. kuvert.

Gælder for min. 10 kuverter.

Følg os på facebook for nyheder og gode tilbud​

Firma

MinKok Event og Eventkøkken

Rodelundsvej 13A, 

8660 RY 


Tlf.: +45 22 26 10 56

Mail: event@minkok.dk

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt